Header image  
eZINE of Modern Texts in Translation  
  
 
 
 
 

 
 

CONDITII DE UTILIZARE

Translation Café

Pentru a putea citi şi descărca în mod gratuit revistele în format electronic oferite de Translation Café trebuie să fiţi de acord cu următoarele condiţii de utilizare:

  1. Drepturile de autor pentru textele revistelor (ca şi asupra elementelor grafice înglobate în acestea) publicate în format electronic de către Translation Café pe acest sit aparţin autorilor lor, cu excepţia cazurilor în care este menţionat în mod expres un alt deţinător. Drepturile de autor pentru versiunea electronică în formatele existente pe sit ale cărţilor aparţin Translation Café. Pentru orice alte menţiuni de drepturi de autor pe situl Translation Café consultaţi menţiunile legale ale sitului.
  2. Translation Café vă oferă dreptul neexclusiv şi limitat de a citi, descărca şi stoca pe computerul dumneavoastră revistele publicate de Translation Café pe Internet, cu condiţia să fiţi de acord cu aceşti termeni de utilizare, să nu schimbaţi sub nici o formă conţinutul cărţilor respective, şi să păstraţi menţiunile drepturilor de autor pe cărţile respective.
  3. Distribuirea revistelor prin intermediul altor site-uri ca şi modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Translation Café sunt interzise şi se pedepsesc conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare. Dacă doriţi să promovaţi unele din aceste reviste prin site-ul dvs puteţi folosi prezentarea revistei şi coperta, cu condiţia să puneţi un link direct către pagina respectivei reviste şi să ne anunţaţi la lidia.vianu@g.unibuc.ro. La aceeaşi adresă ne puteţi contacta pentru a vă permite postarea unui fragment din revista (dacă acest lucru este permis de contractul pe care îl avem cu autorul tradus în cadrul revistei).
  4. Revistele publicate de Translation Café vă sunt oferite "ca atare", fără garanţie de orice fel, exprimată sau subînţeleasă, incluzând, dar nefiind limitat la garanţiile comerciale sau legale implicate. Aceste reviste pot conţine greşeli tehnice sau erori de redactare. Translation Café nu îşi asumă responsabilitatea sau riscul pentru asemenea greşeli sau omiteri în cadrul revistelor publicate pe acest sit.
  5. În cazul în care nu respectaţi prevederile acestor condiţii de utilizare vă asumaţi responsabilitatea pentru orice consecinţă care ar putea deriva din această nerespectare, incluzând, fără a se limita la, consecinţele legale sau materiale de orice natură.
  6. De asemenea sunteţi de acord să nu implicaţi situl Translation Café şi realizatorii acestuia în orice acţiune, inclusiv legală, care ar putea rezulta din încălcarea de către dumneavoastră a drepturilor de autor, a condiţiilor de utilizare, sau a oricărei legi sub orice jurisdicţie.

 

TERMENI ŞI CONDIŢII

Este permisă descărcarea liberă, cu titlu personal, a volumului în acest format. Distribuirea gratuită a revistei prin intermediul altor siteuri, reproducerea parţială sau integrală prin orice mijloace, modificarea sau comercializarea acestei versiuni fără acordul prealabil, în scris, al Translation Café constituie o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala şi se pedepseste conform legii privind drepturile de autor şi drepturile conexe, în vigoare.

 

TERMENI LEGALI: DREPTURI DE AUTOR

 

 © Translation Café 2007-2013 | Copyright/Termeni de utilizare |